Yemekhane

Hastanemiz yemekhane hizmetlerinin temel amacı; kurum çalışanlarının ve hastaların yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenmesini sağlamaktır.
Bu amaçla diyetisyenler tarafından hazırlanan normal ve diyet menüleri, hastalara verilen ara öğünler kontrolleri yapıldıktan sonra kurum çalışanlarına ve hasta/refakatçilere sunulmaktadır.


Diyetisyenlermiz; yatan hasta, refakatçi ve personelin normal ve diyet yemeklerinin sunumunu sağlamak  için malzemelerin satın alınmasından depolanmasına, hastane mutfağında yemeklerin lezzet, koku,  tat,  hijyen koşullarına uygun olarak hazırlanıp pişirilmesi ve dağıtımına kadar her aşamada görevlidir.

SORUMLULAR :

Mdr. Yard. Cihan ÇALIŞKAN
Dyt. Leyla AYAN


 

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı: 41 - Toplam Görüntülenme Sayısı: 26437